Постинг
13.04.2012 14:27 -
Бърза и лесна рецепта за приготвяне на заек
Заекът се нарязва на порции, осолява се от двете страни и се нарежда в тавата, след което се поръсва с млян черен пипер и червен пипер.
Слагат се и парченца бекон, след което се налива бира, покрива се с фолио и се пече във фурна на 250 градуса за около 2 часа.
Може да се гарнира с различна гарнитура по желание.
Слагат се и парченца бекон, след което се налива бира, покрива се с фолио и се пече във фурна на 250 градуса за около 2 часа.
Може да се гарнира с различна гарнитура по желание.
Имам повод за празнуване, елате да ви ра...
Главорезите на хамас почнаха да се преда...
Есенни сувенири от Нюрбургринг
Главорезите на хамас почнаха да се преда...
Есенни сувенири от Нюрбургринг
Няма зайци тук, но и с някакво месце ще стане супер след постите. Изпратих линк на сина ми в Малта. Там отглеждат много зайци и си ги хапват;-)))
Хубави и светли празници, Евче!
цитирайХубави и светли празници, Евче!
2.
hristo27 -
. . . и една бира, моля.
13.04.2012 19:05
13.04.2012 19:05
... и една бира, моля. Освен тази в тавата със заека... :)))
цитирайЗначи няма да те каня никога у нас, ще ми изядеш домашния любимец... :)
цитирайА някаква блажнинка не слагаш ли в тавата, Евче?
Дори, поне няма да има кой да те оставя без нет;))
цитирайДори, поне няма да има кой да те оставя без нет;))
Жалко, че не ям заешко.
цитирайаа последната година не го е правил тоя номер :) А и ако някой ми изяде заека, нали после ще го последва същата съдба :):)
Кроти, ти си от моята партия :)
цитирайКроти, ти си от моята партия :)
Евче, да знаеш, как ме изкушаваш :)))))))))
цитирайВкусно!!!!!! Поздрави Евче!
цитирай
9.
анонимен -
БРАВО
28.09.2012 14:14
28.09.2012 14:14
много зайци сме изяли ,но тази рецепта не я знам,ще я пробвам с удоволствие
цитирайТърсене
Блогрол