Постинг
13.04.2012 14:27 -
Бърза и лесна рецепта за приготвяне на заек
Заекът се нарязва на порции, осолява се от двете страни и се нарежда в тавата, след което се поръсва с млян черен пипер и червен пипер.
Слагат се и парченца бекон, след което се налива бира, покрива се с фолио и се пече във фурна на 250 градуса за около 2 часа.
Може да се гарнира с различна гарнитура по желание.
Слагат се и парченца бекон, след което се налива бира, покрива се с фолио и се пече във фурна на 250 градуса за около 2 часа.
Може да се гарнира с различна гарнитура по желание.
Маската - предпоследно събиране за този ...
Цветя от обич
Децата на Червената номенклатура. Част п...
Цветя от обич
Децата на Червената номенклатура. Част п...
Няма зайци тук, но и с някакво месце ще стане супер след постите. Изпратих линк на сина ми в Малта. Там отглеждат много зайци и си ги хапват;-)))
Хубави и светли празници, Евче!
цитирайХубави и светли празници, Евче!
2.
hristo27 -
. . . и една бира, моля.
13.04.2012 19:05
13.04.2012 19:05
... и една бира, моля. Освен тази в тавата със заека... :)))
цитирайЗначи няма да те каня никога у нас, ще ми изядеш домашния любимец... :)
цитирайА някаква блажнинка не слагаш ли в тавата, Евче?
Дори, поне няма да има кой да те оставя без нет;))
цитирайДори, поне няма да има кой да те оставя без нет;))
Жалко, че не ям заешко.
цитирайаа последната година не го е правил тоя номер :) А и ако някой ми изяде заека, нали после ще го последва същата съдба :):)
Кроти, ти си от моята партия :)
цитирайКроти, ти си от моята партия :)
Евче, да знаеш, как ме изкушаваш :)))))))))
цитирайВкусно!!!!!! Поздрави Евче!
цитирай
9.
анонимен -
БРАВО
28.09.2012 14:14
28.09.2012 14:14
много зайци сме изяли ,но тази рецепта не я знам,ще я пробвам с удоволствие
цитирайТърсене
Блогрол