Постинг
10.01.2013 08:48 -
Салата от моркови и ципура на фурна
Автор: evchet0
Категория: Изкуство
Прочетен: 2198 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 10.01.2013 08:52
Прочетен: 2198 Коментари: 2 Гласове:
19
Последна промяна: 10.01.2013 08:52
Ето моето предложение за бързо, лесно и вкусно приготвяне на вечеря.
Морковите се настъргват на най-едрото ренде, посоляват се, нарязва се половин лимон на малки кубчета заедно с кората, овкусява се със зехтин и сока от останалата част от лимона.
Ципурата се поставя в тавичка с малко мазнина и около една чаша вода. Осолява се със сол и млян черен пипер.
В разрезите от двете страни на рибата се поставят резенчета овкусено краве масло с билки и чесън, а вътре в рибата може да се сложи резенче лимон. Покрива се с фолио и се пече на 250 градуса за около 30 минути, след което се маха фолиото и се допича още десетина минути да се зачерви. Поднася се с гарнитура по желание.
Морковите се настъргват на най-едрото ренде, посоляват се, нарязва се половин лимон на малки кубчета заедно с кората, овкусява се със зехтин и сока от останалата част от лимона.
Ципурата се поставя в тавичка с малко мазнина и около една чаша вода. Осолява се със сол и млян черен пипер.
В разрезите от двете страни на рибата се поставят резенчета овкусено краве масло с билки и чесън, а вътре в рибата може да се сложи резенче лимон. Покрива се с фолио и се пече на 250 градуса за около 30 минути, след което се маха фолиото и се допича още десетина минути да се зачерви. Поднася се с гарнитура по желание.
СПОМЕН С АРОМАТ НА ДОМАШЕН ХЛЯБ
Юни да се гласува масово срещу войнолюби...
Благодарности към моят мъж
Юни да се гласува масово срещу войнолюби...
Благодарности към моят мъж
Следващ постинг
Предишен постинг
Търсене
Блогрол