Постинг
10.01.2013 08:48 -
Салата от моркови и ципура на фурна
Автор: evchet0
Категория: Изкуство
Прочетен: 2193 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 10.01.2013 08:52
Прочетен: 2193 Коментари: 2 Гласове:
19
Последна промяна: 10.01.2013 08:52
Ето моето предложение за бързо, лесно и вкусно приготвяне на вечеря.
Морковите се настъргват на най-едрото ренде, посоляват се, нарязва се половин лимон на малки кубчета заедно с кората, овкусява се със зехтин и сока от останалата част от лимона.
Ципурата се поставя в тавичка с малко мазнина и около една чаша вода. Осолява се със сол и млян черен пипер.
В разрезите от двете страни на рибата се поставят резенчета овкусено краве масло с билки и чесън, а вътре в рибата може да се сложи резенче лимон. Покрива се с фолио и се пече на 250 градуса за около 30 минути, след което се маха фолиото и се допича още десетина минути да се зачерви. Поднася се с гарнитура по желание.
Морковите се настъргват на най-едрото ренде, посоляват се, нарязва се половин лимон на малки кубчета заедно с кората, овкусява се със зехтин и сока от останалата част от лимона.
Ципурата се поставя в тавичка с малко мазнина и около една чаша вода. Осолява се със сол и млян черен пипер.
В разрезите от двете страни на рибата се поставят резенчета овкусено краве масло с билки и чесън, а вътре в рибата може да се сложи резенче лимон. Покрива се с фолио и се пече на 250 градуса за около 30 минути, след което се маха фолиото и се допича още десетина минути да се зачерви. Поднася се с гарнитура по желание.
Следващ постинг
Предишен постинг
Търсене
Блогрол