Постинг
17.11.2013 14:35 -
Пъстърва на фурна
Автор: evchet0
Категория: Изкуство
Прочетен: 9894 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 17.11.2013 18:46
Прочетен: 9894 Коментари: 4 Гласове:
24
Последна промяна: 17.11.2013 18:46
Един лесен и бърз начин за приготвяне на пъстърва:
Купувате я готова изчистена и само овкусявате с подправка за риба, която си има всичко - готварска сол, девесил, кориандър, магданоз, лук, черен пипер, къри и лимонена киселина.
Поставяте във вътрешността на всяка риба по две резенчета лимон за разкош. Пече се с малко олио и вода, с фолио около 40 минути на 250 градуса и след това се маха фолиото и се допича докато се зачерви.
Купувате я готова изчистена и само овкусявате с подправка за риба, която си има всичко - готварска сол, девесил, кориандър, магданоз, лук, черен пипер, къри и лимонена киселина.
Поставяте във вътрешността на всяка риба по две резенчета лимон за разкош. Пече се с малко олио и вода, с фолио около 40 минути на 250 градуса и след това се маха фолиото и се допича докато се зачерви.
Много вкусно изглежда, Евче!
Приятен апетит!
цитирайПриятен апетит!
Евче, предполагам, че от така приготвената пъстърва останаха само костите.
Благодаря ти за рецептата и хубавите снимки, от които се вижда как апетитно изглежда изпечената на фурна скумрия!
цитирайБлагодаря ти за рецептата и хубавите снимки, от които се вижда как апетитно изглежда изпечената на фурна скумрия!
Да не се забравя и зехтин, повечко, че пъстървата е суха риба.
Поздрав!:)
цитирайПоздрав!:)
В Лондон има доста подправки, но аз не рискувам твърде да ги използвам, затова само сосче приготвям за по-сухите рибки. А тук изглежда чудесно. Ще си запиша рецептата. за да я приготвя, когато сме си в БГ, заради подправката ;)
Усмивки!:)))
цитирайУсмивки!:)))
Търсене
Блогрол