Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2013 20:53 - НАРИТАН
Автор: rustam Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 30243 Коментари: 92 Гласове:
25

Последна промяна: 16.08.2013 22:26


    Както често се случва в живота, така и в Блогбг, обикновено най-неприятните, най-злобните личности са и най-нахални. В същото време те са и най-гръмогласните "борци за правда, за ред и култура".

   Не прави изключение и "бандата на радиоточката", която се обособи последните години  във виртуала(както би се изразил нейния трубадур цефуля). В нея са се събрали цялата сбирщина на най-върлите нарушители на правилата на сайта и най-мразените личности в блога. И ако комисарската роля в тази банда  е отредена  на "говорителката от БНР", то "тактиката" и оперативното ръководство на разбойниците е поверено на небеизвестният многропрофилник и интернет маниак тутанкамон661.

   Няма да се спирам подробно на неговата характеристика, но ще отбележа само, че нашият човек обикновено често спекулира с дебелата лъжа, че той, видите ли, бил чистичкия, онеправднаия, а другите били подлеци и злодеи. Този несретник често афишира тезата, че в модераторите толерирали тук нарушителите, простаците и "древното зло", чиято най-ярка персонификация били Ленчето и Марчето.

   Обаче, тези дни в ръчичките ми попадна ето този фотодокумент, който директно праща глупостите на тутанчо на боклука. Ето шотче:


image

     Пояснение: Шотчето  е от "уордпрес" - най-популярната платформа за свободни блогове. Адресчето, както е видно, е на блогчето на наш Сашко Донев. Дори и неизкушените в английския ще разберат, че БЛОГЪТ НА ТУТАНКАМОН661 Е БАННАТ И РАЗКАРАН ОТ УОРДПРЕС ЗАРАДИ ГРУБИ НАРУШЕНИЯ НА ПРАВИЛАТА НА САЙТА!

      Значи, ние можем до утре да си чешем езиците за това колко лоши и подли са модераторите в блогбг, колко гадни и луди са троловете и прочие. Пред фактите, както се казва, и мадам Пис трябва да замълчи.

       А фактът е просто такъв - тутанчо е НАРИТАН най-позорно от най-читавата и популярна блог платформа във виртуала(както би се изразил лудият цефул). Шерифа аз го уволних преди година, сега уордпрес направо го наритаха от "салона"!



Гласувай:
29



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elinora - :)
16.08.2013 21:27
Много ми харесаха определенията "интернет маниак" и "несретник". Смятам, че те напълно изчерпват скромната виртуална отрепка Тутьо. Няма да злорадствам, само ще вметна, че наритването на този ненормалник си има и добра страна за него - най-после ще обърне внимание на психическото си заболяване и ще предприеме някакви мерки за адекватно лечение. Това го казвам, имайки предвид повечето свободно време, което се отваря пред шизофреника Тутманик, след като няма да виси нон-стоп в прекрасното блог.бг.
пп И Тути, понеже знам, че слухтиш още тук - един приятелски съвет След като честити рожденният ден на Холи Бери и на Моника Белучи, ориентирай се към нещо по-младо вече, бе! :)))
цитирай
2. rustam - Ели,
16.08.2013 21:37
ако бях мадам Пис, щях да кажа, че тутанчо е "олицетворение" на вманиачаването в интернет до степен всеотдаденост. Но аз знам, че човек не може да бъде олицетворение, той е персонификация на една маниакална зависимост. Това, разбира се, си е основно негов проблим до момента, в който не пожелава да ни дава "наставления" на нас и да въвежда ред

От този популярен сайт са дали як шут в гъзягата на Донев и това трябва да му се припомня всеки път кога рече да отвори уста за правила, за добро и читавост!
цитирай
3. neanonimen - Тъжно е това което ни съобщаваш, ...
16.08.2013 21:41
Тъжно е това което ни съобщаваш,колега Рустамич!Очите ми се наляха със сълзи при мисълта,че читавите може да последват своя мойсей и 40 години блогът да пустее.
цитирай
4. rustam - колега неанонимен,
16.08.2013 21:55
диалектиката сочи, че глупаците и нахалниците никога не свършват. Ето- преди години тука се беше разпищолил селският ерген Веско Гейтъра, разкарахме го, после довтаса лудият Путанкамон, наредиха се цяла банда. Всъщност пространството никога не опустява откъм глупаци, въпросът е, че "бандата на радиоточката" надмина всички прагове на търпимост!
цитирай
5. rustam - ВМИРисан
17.08.2013 06:04
коментарите на лигочи с модерация тука се трият. Чупка!
цитирай
6. cecka1504 - Обръщам се тук към ВМИР, понеже знам, че ще го прочете.
17.08.2013 09:14
Защо не те видях да се пенявиш така под постингите и под коментарите на тутурутко, щом си такъв радетел за справедливост? Или неговите обиди са невидими за теб? Те още си стоят в постингите му, иди там да се пенявиш и да изразяваш справедливостта си. Да видя как ще използваш същите думи за неговите гнусни коментари и постчета, които използва към Рустам...
Ако вашият любимец тутурутко беше прав за мен, до сега сто пъти да беше извадил доказателства за това, в което ме обвинява. Но той само интригантства. Затова се изсули като сопол от тук и сега само слухти.
Та, ако ти се плюе по някой, постингите на тутурутко са подходящото място – той има много профили, така че и ти имаш място за изява. Там.
цитирай
7. theeconomist - Аз само да вметна!
17.08.2013 10:32
Лечението от този блогов цирей фмир, е същото като от тутко!
Пълен игнор, тирене и никакъв диалог с него. Той е тежко фрустриран сега без любимата му помпа.
Те се коментираха един на друг, праскаха си плюсчета и както казва Русти се лигавеха, като саполи...
Той за това е забранил коментарите при него. Защото не понася някой да е на различно от неговото мнение.
Без помпичката и без хора които да му отговарят и да спорят с него по блоговете, ще отпадне, като изсъхнала брадавица!
Поздрави за постинга!
цитирай
8. анонимен - Лечението от този блогов цирей ф...
17.08.2013 12:02
theeconomist написа:
Лечението от този блогов цирей фмир, е същото като от тутко!
Пълен игнор, тирене и никакъв диалог с него. Той е тежко фрустриран сега без любимата му помпа.
Те се коментираха един на друг, праскаха си плюсчета и както казва Русти се лигавеха, като саполи...
Той за това е забранил коментарите при него. Защото не понася някой да е на различно от неговото мнение.
Без помпичката и без хора които да му отговарят и да спорят с него по блоговете, ще отпадне, като изсъхнала брадавица!
Поздрави за постинга!

Икономисте,много ми хареса сравнението"като изсъхнала брадавица"!
цитирай
9. vmir - 6. cecka1504,
17.08.2013 14:24
Как да ти отговоря, след като тези кретени трият всичко, което не им отърва? Поискай от тях необходимата коректност, след като се правят на мъже, да имат необходимата доблест да понесат и коментарите, които са предизвикали. Иначе е елементарно продажните леки женички да пищят, че ги насилвали, защото било тяхно "право" да си слагат шапки на благородни девици.

Тези некадърници са страхливи като наритани псета дори когато са на глутници срещу един - накарай ги да не прилагат номерата на леките женички и ще ти покажа какви жалки мизерници са.
цитирай
10. nikita6864 - .
17.08.2013 14:33
Рустаме, ти да не го следиш случайно?

p.s. sanyko, :*
цитирай
11. nikita6864 - .
17.08.2013 14:45
Стори ми се или жмир наистина нарече цецка "продажна лека женичка"?!
цитирай
12. rustama - Ти па да не си мноо читав?
17.08.2013 14:59
Обичам лошите момчета, но ти си дъртичък :*
цитирай
13. vmir - 11. nikita6864,
17.08.2013 15:05
nikita6864 написа:
Стори ми се или жмир наистина нарече цецка "продажна лека женичка"?!


Не се води по мурафетите на лъжеикономиста, бейби. Този се прави на богаташ, защото фалита го гледа право в очите и преструвките са единствения му шанс да се прави, че още не е напълнил гащите. Скоро и него ще го отняма, щото да го вадиш голям, когато ти е като на мишле, си е отвсякъде преходно състояние.
цитирай
14. theeconomist - Ха, ха, му ха, ха , ха!
17.08.2013 15:22
Никита, била "бейби" за застаряващия паралитик фмир!

Ти плиткоумин събирачо на вторични суровини си застинал в точка на разпад! Аз да се обърна назад и да тичам срещу теб, с антипод в твоя кирлив социален статус, не бих могъл да се срещна и след 1000 г.

Ние живеем с теб, какавидо в различни светове!!!

А пък за триене, да ми говори и пише примат, наложил пълна модерация в блога си....., това е все едно круша да роди фмирчета..:-)))
цитирай
15. nikita6864 - .
17.08.2013 15:29
Икономисте, стига се перчи, ами кажи, какъв е цвета на очите на фалита?
цитирай
16. lidislidis - Здрасти, Рустаме!
17.08.2013 15:39
Ами, то се вижда отдавна , че тази група от нетни престъпници извлича от нета данни и злоупотребява с тях за собствени облаги! Престъпници са и твърдя това! Прости, нагли, елементарни! Не бива да оневиняваш блог модераторите и собствениците на блога! Те им подсигуряват ОЧЕВАДНО терен в блога от години, с което умишлено подпомагат сами нарушаване на правата на блогърите и вършене на криминални ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в блога и извън блога! Случаите са доста! И си мисля тук гнездо на престъпници ли е подпомагани от блог админи и собственици?
цитирай
17. theeconomist - Зачервени от взиране в
17.08.2013 15:48
nikita6864 написа:
Икономисте, стига се перчи, ами кажи, какъв е цвета на очите на фалита?


светлото бъдеще, стаф, алкохол и безсънни нощи в скутовете на хубави жени.......
цитирай
18. анонимен - Ники,
17.08.2013 15:48
целуф-целуф!
цитирай
19. vmir - 14. theeconomist,
17.08.2013 15:52
А, така - точно както гювендиите с финтифлюшки си мислят, че са хванали Господ за оная работа, така и ти си въобразяваш, че ти минава номерът с тая червена табела. Обаче не съм видял досега гювендия да е прокопсала от такава работа, освен от текущите си клиенти.
цитирай
20. vmir - 16. lidislidis,
17.08.2013 15:55
Рустам яката е загазил, защото се пазят имитациите му на чужда самоличност и оклеветяването на Митко, който писа за престъплението на Рустам часове преди да издъхне.
цитирай
21. nikita6864 - .
17.08.2013 16:09
Рустаме, здравата си загазил! жмир ще те дава на прокурора. По-добре си намери читав адвокат.
цитирай
22. rustam - Ники, целуф!
17.08.2013 16:40
Вмирисания е просто един лаладжия и дърдорко, който лае като бездомна кучка посред февруари. Нали си спомняш как заедно с Шкембо щяха да организират кампания "до дупка" за съдене на доктора, който умори момиченцето в "Пирогов"?
цитирай
23. rustam - lidislidis
17.08.2013 16:42
Не оневинявам модераторите, но ми се струва, че чрез последните промени в Блога здраво са взели мерки срещу Бандата на радиоточкатаи техните престъпления!!!!
цитирай
24. rustam - Икономисата, санико, цецка
17.08.2013 16:45
благодаря за отношението по темата и за проявената смела блогова позиция!!!

Идва краят на престъпната шайка нечестивци!

ПП Вмирисания ще му отпуснем малко фандък, че последно време блогърката "Кассабова" не е пускала постинг, където глупчото да се "изяви" с писане на дълги, досадни и тъпи обяснения.
цитирай
25. cecka1504 - Рустаме, само още нещо, ако позволиш.
17.08.2013 16:58
Вмир, накарай ги ти, аз проблеми с тяхната коректност нямам. Те с мен са си много коректни даже.
Но да те попитам по друг начин, понеже се правиш на ухапан. Ако аз сега взема, та се гътна, щото съм много чувствителна, с ранима и крехка душа и не мога да понеса помията, която тутурутко изля върху мен, ти пак ли ще реагираш така? Ще обявиш ли публично тутурутко за виновник за моя край?

Пп. За достоверност мога да напиша предсмъртно писмо.
цитирай
26. vmir - Крадецът вика "Дръжте крадеца".
17.08.2013 17:10
Колкото и да пищиш, че друг ти е срал в гащите, не друг, а ти направи блог със снимката и ника на Митко. Ти говореше от негово име до часове преди да издъхне. Ти започна да лъжеш, че Митко е инсценирал смъртта си, а после да плюеш по него, за да отвлечеш вниманието от престъплението си. Това, че простаците и престъпниците те прикриват, няма да ги опази от възмездието, колкото и да се правят на ни-чули, ни-видяли, защото не се е отървал от последствията онзи, който е съдействал за причиняването им.

Гледам ви акъла и ви се наслаждавам на просташката наивност, че ще ви се размине убийство, защото сте били толкова прости, че не сте разбирали, че убивате човек.
цитирай
27. lidislidis - Късно е, чадо!
17.08.2013 17:11
rustam написа:
Не оневинявам модераторите, но ми се струва, че чрез последните промени в Блога здраво са взели мерки срещу Бандата на радиоточкатаи техните престъпления!!!!


След действията им в реала с блогърите! Блог бг си носи отговорността, че ги кичеше на 1 стр с престъпните им деяния, даже им помагаше, като спираше без причина блогове на жертвите им, моитее 2 блога например и рамахваше от страниците си данните ми , адреса, телефона и тн което не правят в нито една нетна медия! Отнемане лицена на блог бг , заради помиярите престъпници е меко наказание! Участници в престъплението са и мутрите соибственици, модове и т н ! Извличаха материални облаги аедно със селската МУТРА сашо и пискова ! НОИ знае!
цитирай
28. vmir - 25. cecka1504,
17.08.2013 17:17
cecka1504 написа:
Вмир, накарай ги ти, аз проблеми с тяхната коректност нямам. Те с мен са си много коректни даже.
Но да те попитам по друг начин, понеже се правиш на ухапан. Ако аз сега взема, та се гътна, щото съм много чувствителна, с ранима и крехка душа и не мога да понеса помията, която тутурутко изля върху мен, ти пак ли ще реагираш така? Ще обявиш ли публично тутурутко за виновник за моя край?

Пп. За достоверност мога да напиша предсмъртно писмо.


Няма как да обявя Тутанакамон за виновен, защото не се е представял за теб, и не е действал от твое име. Това, че беззаконието ви е удобно, не значи, че не съществуват правила и закони за това какво е престъпление и какво - не.

Меродавно е нарушаването на правилото и закона, а не претенциите на когото и да било, защото за претенции не се иска нищо повече от простотия и неграмотност.
цитирай
29. lidislidis - Не знам кой е загазил
17.08.2013 17:18
vmir написа:
Рустам яката е загазил, защото се пазят имитациите му на чужда самоличност и оклеветяването на Митко, който писа за престъплението на Рустам часове преди да издъхне.


Само знам, че пискова и компания ми ЯДЕ пенсията по болест 3 години!!! А модераторите я лансираха тук и спираха блога ми, да не стане истината явна!
Това е престъпление и от тях и от нея!
цитирай
30. cecka1504 - А ти от къде знаеш?
17.08.2013 17:28
vmir написа:
Няма как да обявя Тутанакамон за виновен, защото не се е представял за теб, и не е действал от твое име.


И одобряваш помията, която изля не само върху мен, така ли?
цитирай
31. vmir - 29. lidislidis,
17.08.2013 18:19
lidislidis написа:
vmir написа:
Рустам яката е загазил, защото се пазят имитациите му на чужда самоличност и оклеветяването на Митко, който писа за престъплението на Рустам часове преди да издъхне.


Само знам, че пискова и компания ми ЯДЕ пенсията по болест 3 години!!! А модераторите я лансираха тук и спираха блога ми, да не стане истината явна!
Това е престъпление и от тях и от нея!


Не съм виждал Пискова или друг да се представя за теб и да прави нещо от твое име, нито ми звучи правдоподобно да ти яде пенсията по болест, но Рустам съм го виждал да се представя за Митко и да действа от негово име, докато Митко не получи инфаркт два часа след постинг за това беззаконие.
цитирай
32. vmir - 30. cecka1504,
17.08.2013 18:26
cecka1504 написа:
vmir написа:
Няма как да обявя Тутанакамон за виновен, защото не се е представял за теб, и не е действал от твое име.


И одобряваш помията, която изля не само върху мен, така ли?


Никога не приравнявам пререкания с престъпление, защото самите пререкания често са злонамерено провокирани от престъпник с цел да заличи престъплението си, или да го превърне в норма.
Меродавна е не кавгата, а престъплението.
цитирай
33. nikita6864 - .
17.08.2013 18:41
Айде и Цецка в панделата ...
цитирай
34. cecka1504 - vmir,
17.08.2013 18:48
Ако не ме лъжат очите, постингът на Рустам е за тутурутко, не ли? Не ми говори за престъпления и наказания, вмир. Зададох елементарен въпрос, предразполагащ към елементарен отговор – „да” или „не”. Та, пак да те попитам - Одобряваш ли помията, която тутурутко изля върху мен и върху още няколко души в блога? Ако имаше основателни причини за това (тук вече се повтарям), той отдавна щеше да ги покаже/изтъкне/напише... както ти харесва. А той само плюе. И още веднъж – Одобряваш ли това?

От мен толкова.
цитирай
35. rustam - Тц
17.08.2013 18:57
анонимен написа:
каква е тая радост? Там само пише, че профилът е архивиран. Тутанът ще възкръсне отново, вЕрвайте ми.


пише "...suspendet for a violation of our Terms..."

:)
цитирай
36. vmir - 35. cecka1504,
17.08.2013 19:23
cecka1504 написа:
Ако не ме лъжат очите, постингът на Рустам е за тутурутко, не ли? Не ми говори за престъпления и наказания, вмир. Зададох елементарен въпрос, предразполагащ към елементарен отговор – „да” или „не”. Та, пак да те попитам - Одобряваш ли помията, която тутурутко изля върху мен и върху още няколко души в блога? Ако имаше основателни причини за това (тук вече се повтарям), той отдавна щеше да ги покаже/изтъкне/напише... както ти харесва. А той само плюе. И още веднъж – Одобряваш ли това?

От мен толкова.


Как да ти кажа "да" или "не", като не познавам случая, за да го коментирам. Що помия съм виждал и по Фараона, логично е да отвръща, никога не подценявам и опасността от грешки, но грешката е несъизмерива с престъплението, особено с практикуването му.

цитирай
37. axlaxl - Ей дебелако, не знаеш колко известен мога да те направя:)) Трий, аз ще пиша:))
17.08.2013 19:24
ХА ха смешника киек с дебел шкембак ме изтрил:)))
Дядка, уреден си:) Ще имаш група : "ДА НАКАРАМЕ СВИЛЕН ЦЪГОВ ДА СПРЕ ДА ПИШЕ ГЛУПОСТИ":))
Дрисльоооооооо кажи едно ТЕНКЮ на буля си Гина умното:))))))

Извратената ти самоличност ще стане публично достояние!
цитирай
38. axlaxl - Даскале, защо учениците ти викат мастия? Какво е мастия? Много си им смешен...имат те за извратен?!?!?!
17.08.2013 19:25
Ей дебелако, не знаеш колко известен мога да те направя:)) Трий, аз ще пиша:))
ХА ха смешника киек с дебел шкембак ме изтрил:)))
Дядка, уреден си:) Ще имаш група : "ДА НАКАРАМЕ СВИЛЕН ЦЪГОВ ДА СПРЕ ДА ПИШЕ ГЛУПОСТИ":))
Дрисльоооооооо кажи едно ТЕНКЮ на буля си Гина умното:))))))

Извратената ти самоличност ще стане публично достояние!
цитирай
39. axlaxl - КъФ тутан те гониш бе насрано дебело даскалче? Гониш Михаля...ха ха ха:) Леле ла се вреш между шамарите САМ!
17.08.2013 19:28
Даскале, защо учениците ти викат мастия? Какво е мастия? Много си им смешен...имат те за извратен?!?!?!
Ей дебелако, не знаеш колко известен мога да те направя:)) Трий, аз ще пиша:))
ХА ха смешника киек с дебел шкембак ме изтрил:)))
Дядка, уреден си:) Ще имаш група : "ДА НАКАРАМЕ СВИЛЕН ЦЪГОВ ДА СПРЕ ДА ПИШЕ ГЛУПОСТИ":))
Дрисльоооооооо кажи едно ТЕНКЮ на буля си Гина умното:))))))

Извратената ти самоличност ще стане публично достояние!
цитирай
40. axlaxl - Функцията " забавено изли...
17.08.2013 19:29
Функцията " забавено излизане на коментарите" е супер яка:))
Даскала трие, а то не се случва веднага и сега хем се поти, тъпияТ , хем се насира!
цитирай
41. axlaxl - Даскалче дебело. . . . . ! Как си в ...
17.08.2013 19:31
Даскалче дебело.....!
Как си в тези жеги с тез мазни сланини? Вманиачен и извратен би трябвало да си доста потен и вмирисан...пфффф
цитирай
42. nikita6864 - .
17.08.2013 19:45
Вмире, ако все още не си предложил на гинка патката си, действай, сега е моментът, защото като я гледам е доста превъзбудена, пък и трябва някой да я утеши, че под този постинг не става дума за нея.
цитирай
43. axlaxl - Ти си падаш по виртуални патки...
17.08.2013 20:09
nikita6864 написа:
Вмире, ако все още не си предложил на гинка патката си, действай, сега е моментът, защото като я гледам е доста превъзбудена, пък и трябва някой да я утеши, че под този постинг не става дума за нея.



И понеже днес съм в настроение....Обяснявам: ПОСТИНГА ЗА МЕН БЕШЕ ИЗТРИТ ОТ РУСТАМ ! С мои снимки и глуповат текст!
Ако не си разбрала, не се мъчи....няма смисъл за теб....все пак се мисли с глава не с цици!
цитирай
44. neanonimen - Вмире, ако все още не си предложил на ...
17.08.2013 20:20
axlaxl написа:
[quote=nikita6864]



Ако не си разбрала, не се мъчи....няма смисъл за теб....все пак се мисли с глава не с цици!

Ти понеже нямаш цици,мислиш с млечни жлези,или с брадавици,затова не ти се получава.Ха-ха!
цитирай
45. tamperto - ,
17.08.2013 22:17
Леле, каква драма се вихри тука.. Направо това, че ми изчезна един чорап в пералнята бледнее пред тукашните епоси. Ся нямам утре какво да нося :(
цитирай
46. blackpredator - Вмире,
17.08.2013 23:16
Докато писи и катана можеш да ги обвиниш само в парадиране с малките си кошници, то тютю просто е непочтен. Лъжец та дрънка. Дребен мошеник, общо взето нискоинтелигентен елементарен шуляк със самочувствие на отворен парашут. Да бе...
цитирай
47. tit - Спри са, ма, Гинке!:(
18.08.2013 20:53
Ти наистина не си добре, бе, жена....
Кой взима насериозно някакви писания в някакъв сайт, колежке?
Я питай в але.бг - в твоя град им е регистрацията...
цитирай
48. jeremy321 - Титке, ти да мълчиш! Давай Гинке, ...
18.08.2013 21:45
Титке,ти да мълчиш!
Давай Гинке,ти си нашата гордост!Събрали сме се 10 души и четем(макар че половината сме неграмотни)той тутю е много учен и Вмир-исания е тук.
Ти си блоговия Вучкоф,ма ти пръскаш лиги и са плюнчиш най-добре!А аз после ше ти направя лигоАНАЛиз!
цитирай
49. elinora - ?
18.08.2013 22:01
не мога да разбера защо световно неизвестният блогер tamperto се държи като наритам? и от какъв зор ни информира за проблемите си с пералнята, след като на всички е ясно, че пере на ръка???
цитирай
50. axlaxl - Моля НЛО да не ми пишат все едно ме познават!
18.08.2013 22:36
tit написа:
Ти наистина не си добре, бе, жена....
Кой взима насериозно някакви писания в някакъв сайт, колежке?
Я питай в але.бг - в твоя град им е регистрацията...



Спиране? Какво спиране МА, няма спиране, сега се почва:))))
Не знам за Але. явно ти знаеш по- добре. Моят град е София, ако не си разбрала.
И когато не си наясно и със собствената си самоличност не се бъркай злобно НЛО...!
Явно ви допада мазни дърти дебелаци с вишУ УбразУвание да ми пуска снимките с глуповати умопомрачения, но аз за такова нещо "правя" благодарност на този малоумен даскал и му обещавам да стане известен из цялото бургаско ученическо съсловие:)))
цитирай
51. axlaxl - Живее в центъра на София и съвем не е това, което фантазираш:)) ако го видиш, ще ти омекнат краката!
18.08.2013 22:38
elinora написа:
не мога да разбера защо световно неизвестният блогер tamperto се държи като наритам? и от какъв зор ни информира за проблемите си с пералнята, след като на всички е ясно, че пере на ръка???


В сравнение с рустам- злобното дебелогъзо деденце, темперто е като Аполон:))
Така, че се успокой и намали фантасмагориите!
цитирай
52. axlaxl - ха ха:) Изтритият последен коментар с моето обективно мнение за един глупак:)
18.08.2013 22:39
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
цитирай
53. axlaxl - _)_
18.08.2013 22:39
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
цитирай
54. tutko - Гине
18.08.2013 22:51
това е най-обективното мнение което някога съм чел из нетОВЕТЕ.
Ти правиш ли разлика между "обективно" и "субективно"? Не ми отговаряй, това е риторичен въпрос - справка - Гугъл.
цитирай
55. tit - гино, али, аксл....каквото си там!
18.08.2013 23:03
Където и да живееш ти личи, че си от Лесидрен
Нямам населеното място предвид.
Ти, явление нетово идентифицирано, сама си пускаш снимките
Да размахваш такива на хора, които не са си ги публикували е престъпление и намеса в личния живот.

Лично зная две улични псета, които обитават центъра на София и не съм констатирала да са по-различни от селските мастии...
Важи и за блогобитателите, ИНО!

Знам, че нема а ма разбЕреш, тъй че - карай както си можеш!:)))
И колкото...
цитирай
56. rustam - Хахаха! Приятели, Лудата Гинка ...
18.08.2013 23:25
Хахаха! Приятели, Лудата Гинка днеска подскача като на световно! Шоуто е безпрецедентно! Истинска наслада!
цитирай
57. axlaxl - Ей дебелако рустам! Тук сме се ...
19.08.2013 10:42
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
В сравнение с рустам- злобното дебелогъзо деденце, темперто е като Аполон:))
Така, че се успокой и намали фантасмагориите!Спиране? Какво спиране МА, няма спиране, сега се почва:))))
Не знам за Але. явно ти знаеш по- добре. Моят град е София, ако не си разбрала.
И когато не си наясно и със собствената си самоличност не се бъркай злобно НЛО...!
Явно ви допада мазни дърти дебелаци с вишУ УбразУвание да ми пуска снимките с глуповати умопомрачения, но аз за такова нещо "правя" благодарност на този малоумен даскал и му обещавам да стане известен из цялото бургаско ученическо съсловие:)))
Цвилка, хубаво е да се имаш за звезда тук, но когато Гришето те има за дебил е факт, който би замислил нормален баща...
Купонясвай си, нали за това пиша:) Ако знаеш твоите ученици как купонясват...знам, че би се радвал да създаваш смях на децата...
Подробностите за сега ще ти спестя...не бързам за никъде...:))
Това НЛО Тит се опитва да ми каже, че съм от Лесидрен?!?!? Ха ха за съжаление нейното твърдение няма как да стане истина за съжаление;/
Защо изтри линка с публичната снимка на мекицата, твоят идеал за жена ?:)))Хайде, че ме чакат много километри...пък после по някое време ще си вадим....епикризите и диагнозите Мильо:)))
Русти, дали знаеш какво е да ти правят филм, докато мънкаш и обясняваш на децата как се пише кафЕво или кафяво?:))) Истинска звезда ще те направя аз, спокойно...Тук сред тези кифли си само обект....
Приятели:)) Как само нежно се обръща към втасали от злоба самотни НЛО-та...да се просълзи човек:))
цитирай
58. axlaxl - Ей дебелако рустам! Тук сме се ...
19.08.2013 10:43
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
В сравнение с рустам- злобното дебелогъзо деденце, темперто е като Аполон:))
Така, че се успокой и намали фантасмагориите!Спиране? Какво спиране МА, няма спиране, сега се почва:))))
Не знам за Але. явно ти знаеш по- добре. Моят град е София, ако не си разбрала.
И когато не си наясно и със собствената си самоличност не се бъркай злобно НЛО...!
Явно ви допада мазни дърти дебелаци с вишУ УбразУвание да ми пуска снимките с глуповати умопомрачения, но аз за такова нещо "правя" благодарност на този малоумен даскал и му обещавам да стане известен из цялото бургаско ученическо съсловие:)))
Цвилка, хубаво е да се имаш за звезда тук, но когато Гришето те има за дебил е факт, който би замислил нормален баща...
Купонясвай си, нали за това пиша:) Ако знаеш твоите ученици как купонясват...знам, че би се радвал да създаваш смях на децата...
Подробностите за сега ще ти спестя...не бързам за никъде...:))
Това НЛО Тит се опитва да ми каже, че съм от Лесидрен?!?!? Ха ха за съжаление нейното твърдение няма как да стане истина за съжаление;/
Защо изтри линка с публичната снимка на мекицата, твоят идеал за жена ?:)))Хайде, че ме чакат много километри...пък после по някое време ще си вадим....епикризите и диагнозите Мильо:)))
Русти, дали знаеш какво е да ти правят филм, докато мънкаш и обясняваш на децата как се пише кафЕво или кафяво?:))) Истинска звезда ще те направя аз, спокойно...Тук сред тези кифли си само обект....
Приятели:)) Как само нежно се обръща към втасали от злоба самотни НЛО-та...да се просълзи човек:))
цитирай
59. axlaxl - Ей дебелако рустам! Тук сме се ...
19.08.2013 10:44
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
В сравнение с рустам- злобното дебелогъзо деденце, темперто е като Аполон:))
Така, че се успокой и намали фантасмагориите!Спиране? Какво спиране МА, няма спиране, сега се почва:))))
Не знам за Але. явно ти знаеш по- добре. Моят град е София, ако не си разбрала.
И когато не си наясно и със собствената си самоличност не се бъркай злобно НЛО...!
Явно ви допада мазни дърти дебелаци с вишУ УбразУвание да ми пуска снимките с глуповати умопомрачения, но аз за такова нещо "правя" благодарност на този малоумен даскал и му обещавам да стане известен из цялото бургаско ученическо съсловие:)))
Цвилка, хубаво е да се имаш за звезда тук, но когато Гришето те има за дебил е факт, който би замислил нормален баща...
Купонясвай си, нали за това пиша:) Ако знаеш твоите ученици как купонясват...знам, че би се радвал да създаваш смях на децата...
Подробностите за сега ще ти спестя...не бързам за никъде...:))
Това НЛО Тит се опитва да ми каже, че съм от Лесидрен?!?!? Ха ха за съжаление нейното твърдение няма как да стане истина за съжаление;/
Защо изтри линка с публичната снимка на мекицата, твоят идеал за жена ?:)))Хайде, че ме чакат много километри...пък после по някое време ще си вадим....епикризите и диагнозите Мильо:)))
Русти, дали знаеш какво е да ти правят филм, докато мънкаш и обясняваш на децата как се пише кафЕво или кафяво?:))) Истинска звезда ще те направя аз, спокойно...Тук сред тези кифли си само обект....
Приятели:)) Как само нежно се обръща към втасали от злоба самотни НЛО-та...да се просълзи човек:))
цитирай
60. axlaxl - ha ha дежуриш ли дебелако, кога ще се появя:)))
19.08.2013 10:45
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
В сравнение с рустам- злобното дебелогъзо деденце, темперто е като Аполон:))
Така, че се успокой и намали фантасмагориите!Спиране? Какво спиране МА, няма спиране, сега се почва:))))
Не знам за Але. явно ти знаеш по- добре. Моят град е София, ако не си разбрала.
И когато не си наясно и със собствената си самоличност не се бъркай злобно НЛО...!
Явно ви допада мазни дърти дебелаци с вишУ УбразУвание да ми пуска снимките с глуповати умопомрачения, но аз за такова нещо "правя" благодарност на този малоумен даскал и му обещавам да стане известен из цялото бургаско ученическо съсловие:)))
Цвилка, хубаво е да се имаш за звезда тук, но когато Гришето те има за дебил е факт, който би замислил нормален баща...
Купонясвай си, нали за това пиша:) Ако знаеш твоите ученици как купонясват...знам, че би се радвал да създаваш смях на децата...
Подробностите за сега ще ти спестя...не бързам за никъде...:))
Това НЛО Тит се опитва да ми каже, че съм от Лесидрен?!?!? Ха ха за съжаление нейното твърдение няма как да стане истина за съжаление;/
Защо изтри линка с публичната снимка на мекицата, твоят идеал за жена ?:)))Хайде, че ме чакат много километри...пък после по някое време ще си вадим....епикризите и диагнозите Мильо:)))
Русти, дали знаеш какво е да ти правят филм, докато мънкаш и обясняваш на децата как се пише кафЕво или кафяво?:))) Истинска звезда ще те направя аз, спокойно...Тук сред тези кифли си само обект....
Приятели:)) Как само нежно се обръща към втасали от злоба самотни НЛО-та...да се просълзи човек:))
цитирай
61. axlaxl - Дежурен в блогбг да дебне кога ще се появя:)))Дебелака се поти и трие...хаха
19.08.2013 10:46
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
В сравнение с рустам- злобното дебелогъзо деденце, темперто е като Аполон:))
Така, че се успокой и намали фантасмагориите!Спиране? Какво спиране МА, няма спиране, сега се почва:))))
Не знам за Але. явно ти знаеш по- добре. Моят град е София, ако не си разбрала.
И когато не си наясно и със собствената си самоличност не се бъркай злобно НЛО...!
Явно ви допада мазни дърти дебелаци с вишУ УбразУвание да ми пуска снимките с глуповати умопомрачения, но аз за такова нещо "правя" благодарност на този малоумен даскал и му обещавам да стане известен из цялото бургаско ученическо съсловие:)))
Цвилка, хубаво е да се имаш за звезда тук, но когато Гришето те има за дебил е факт, който би замислил нормален баща...
Купонясвай си, нали за това пиша:) Ако знаеш твоите ученици как купонясват...знам, че би се радвал да създаваш смях на децата...
Подробностите за сега ще ти спестя...не бързам за никъде...:))
Това НЛО Тит се опитва да ми каже, че съм от Лесидрен?!?!? Ха ха за съжаление нейното твърдение няма как да стане истина за съжаление;/
Защо изтри линка с публичната снимка на мекицата, твоят идеал за жена ?:)))Хайде, че ме чакат много километри...пък после по някое време ще си вадим....епикризите и диагнозите Мильо:)))
Русти, дали знаеш какво е да ти правят филм, докато мънкаш и обясняваш на децата как се пише кафЕво или кафяво?:))) Истинска звезда ще те направя аз, спокойно...Тук сред тези кифли си само обект....
Приятели:)) Как само нежно се обръща към втасали от злоба самотни НЛО-та...да се просълзи човек:))
цитирай
62. axlaxl - Ей дебелако рустам! Тук сме се ...
19.08.2013 10:57
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
В сравнение с рустам- злобното дебелогъзо деденце, темперто е като Аполон:))
Така, че се успокой и намали фантасмагориите!Спиране? Какво спиране МА, няма спиране, сега се почва:))))
Не знам за Але. явно ти знаеш по- добре. Моят град е София, ако не си разбрала.
И когато не си наясно и със собствената си самоличност не се бъркай злобно НЛО...!
Явно ви допада мазни дърти дебелаци с вишУ УбразУвание да ми пуска снимките с глуповати умопомрачения, но аз за такова нещо "правя" благодарност на този малоумен даскал и му обещавам да стане известен из цялото бургаско ученическо съсловие:)))
Цвилка, хубаво е да се имаш за звезда тук, но когато Гришето те има за дебил е факт, който би замислил нормален баща...
Купонясвай си, нали за това пиша:) Ако знаеш твоите ученици как купонясват...знам, че би се радвал да създаваш смях на децата...
Подробностите за сега ще ти спестя...не бързам за никъде...:))
Това НЛО Тит се опитва да ми каже, че съм от Лесидрен?!?!? Ха ха за съжаление нейното твърдение няма как да стане истина за съжаление;/
Защо изтри линка с публичната снимка на мекицата, твоят идеал за жена ?:)))Хайде, че ме чакат много километри...пък после по някое време ще си вадим....епикризите и диагнозите Мильо:)))
Русти, дали знаеш какво е да ти правят филм, докато мънкаш и обясняваш на децата как се пише кафЕво или кафяво?:))) Истинска звезда ще те направя аз, спокойно...Тук сред тези кифли си само обект....
Приятели:)) Как само нежно се обръща към втасали от злоба самотни НЛО-та...да се просълзи човек:))
цитирай
63. axlaxl - Блогбг направи едно умно нещо- забавено появяване и изтриване на Коментари:))) Хайде дебелак, плюскаш ли още?:))
19.08.2013 10:58
Ей дебелако рустам!
Тук сме се събрали 10 човека и те четем какви ги пишеш:) Едната жена е от Бургас и направо е потресена от това, което видя! Смятам, че скоро ще станеш доста известен в Бургас сред хората.
Учениците те обсъждат, нелегално вече започнаха, в затворена група. Страх ги е, че след като си толкова зъл като мастия, ще ги преследваш. Аз пък ще им дам идея как няма да можеш нищо да им направиш. Ще разлепят разпечатки от блога ти по училищните коридори. Всяко дете, родител и учител трябва да знае какво правиш в нета!
Ако знаеше колко си смотан физически и отвратителен като човек....но няма как да знаеш...не си способен на трезва оценка.
Крушата не пада по- далече от дървото и самотният ти син върви по стъпките ти. Скоро ще се превърне в следващият инфантилен дебил, а ме уверяваше, че приличал на майка си а не на теб!
Снимката на аватара ти е толкова неприятна, че хората около мен ти викат "мазния тип"! Мазен, злобен и самозабвавил де дебил, който си мисли, че контролира виртуалния свят с измислени истории за неудобните хора!
Защо киек смотан изтри постинга за мен и така развали имиджа си на непоклатим? Май ефекта от снимките ми е обратен на очакваното от теб?!!!
В сравнение с рустам- злобното дебелогъзо деденце, темперто е като Аполон:))
Така, че се успокой и намали фантасмагориите!Спиране? Какво спиране МА, няма спиране, сега се почва:))))
Не знам за Але. явно ти знаеш по- добре. Моят град е София, ако не си разбрала.
И когато не си наясно и със собствената си самоличност не се бъркай злобно НЛО...!
Явно ви допада мазни дърти дебелаци с вишУ УбразУвание да ми пуска снимките с глуповати умопомрачения, но аз за такова нещо "правя" благодарност на този малоумен даскал и му обещавам да стане известен из цялото бургаско ученическо съсловие:)))
Цвилка, хубаво е да се имаш за звезда тук, но когато Гришето те има за дебил е факт, който би замислил нормален баща...
Купонясвай си, нали за това пиша:) Ако знаеш твоите ученици как купонясват...знам, че би се радвал да създаваш смях на децата...
Подробностите за сега ще ти спестя...не бързам за никъде...:))
Това НЛО Тит се опитва да ми каже, че съм от Лесидрен?!?!? Ха ха за съжаление нейното твърдение няма как да стане истина за съжаление;/
Защо изтри линка с публичната снимка на мекицата, твоят идеал за жена ?:)))Хайде, че ме чакат много километри...пък после по някое време ще си вадим....епикризите и диагнозите Мильо:)))
Русти, дали знаеш какво е да ти правят филм, докато мънкаш и обясняваш на децата как се пише кафЕво или кафяво?:))) Истинска звезда ще те направя аз, спокойно...Тук сред тези кифли си само обект....
Приятели:)) Как само нежно се обръща към втасали от злоба самотни НЛО-та...да се просълзи човек:))
цитирай
64. axlaxl - Луда за теб, чак побъркана:))))) Баси купона а?
19.08.2013 11:00
rustam написа:
Хахаха! Приятели, Лудата Гинка днеска подскача като на световно! Шоуто е безпрецедентно! Истинска наслада!


Прасета, прасета,
всичките прасета на мезета.
Прасета, прасета,
всичките в буркани и в мазета.
Прасета, прасета,
всичките прасета на мезета.
Прасета, прасета,
всичките в буркани и в мазета....


и т.н. Цвильо:)))
цитирай
65. tutko - Гине! Коте! Да коментираш в 5. 30 ...
19.08.2013 11:46
Гине! Коте! Да коментираш в 5.30 сутринта и след 5 часа пак да се разподскачаш с водопад от коментари – на недоклатена ми се струваш. Ако нямаш мъж под ръка обади се на тутана, той може да ти се зарадва. Ако пък и той ти откаже аз ще се жертвам за благото на блога. Пък ти ако не ме харесваш можеш коте, и ръчичката си да използваш – то и за жените не е срамно. Кротни се бе писе. Давай го по-спокойно.

ПП. Моя ник сам си го избрах и мога да го сменя, пък ти Гинке си си с това име.

ПП2. Какво стана – тия 10 човека дето сте се събрали, още ли го четете рустам? Доста време ви отнема гледам. Трудно ви се получава. Нищо, коте нищо, дерзайте, все някога ще го прочетете – що е време, пред вас е.
цитирай
66. axlaxl - Пътувах тутко, отпуската свърши и така:)
19.08.2013 12:44
tutko написа:
Гине! Коте! Да коментираш в 5.30 сутринта и след 5 часа пак да се разподскачаш с водопад от коментари – на недоклатена ми се струваш. Ако нямаш мъж под ръка обади се на тутана, той може да ти се зарадва. Ако пък и той ти откаже аз ще се жертвам за благото на блога. Пък ти ако не ме харесваш можеш коте, и ръчичката си да използваш – то и за жените не е срамно. Кротни се бе писе. Давай го по-спокойно.

ПП. Моя ник сам си го избрах и мога да го сменя, пък ти Гинке си си с това име.

ПП2. Какво стана – тия 10 човека дето сте се събрали, още ли го четете рустам? Доста време ви отнема гледам. Трудно ви се получава. Нищо, коте нищо, дерзайте, все някога ще го прочетете – що е време, пред вас е.


Не ме мисли мен, нито съм сама, нито самотна...ако те вълнува много с кой съм ще ти покажа:)
А от сега нататък на работа имам достатъчно време да се занимавам с вас и днес например видях, че тит е като сестра на лудка, само че черна:)) Жени с вид на бабички от село няма как да не ме радват с напъните си да ме обсъждат:))))
Бяхме 10- после станахме 19, но някак си не беше интересен рустам...решихме единодушно, че е достатъчно голям нещастник, за да се занимаваме с него..Само аз не намирам нищо лошо в това да му показвам, кой е и какво мисля за него:))
цитирай
67. tutko - Гинке, сакън!
19.08.2013 13:09
Не ща да ми показваш нищо, мен не ме интересува кой как изглежда, какво работи, какви пари изкарва и колко тежи. Ти си падаш по тия работи и обичаш да размяташ снимки насам-натам, пък после подскачаш като ощипана мома, че ги виждаш из нетОВЕТЕ. Хайде холан, сал ти си единствена красавица из същите тия нетОВЕ, други нема. Осъзнай се бе коте!

ПП. fandakoff, армията антирустамова расте – били са 10, станали са 19. На тия 10 им е било трудно да се справят с четенето, та са си викнали подкрепление. Дано извиканите 9 могат да четат.
цитирай
68. elinora - axlaxl,
19.08.2013 16:25
вярно ли е, че tamperto е профил на твоя брат?
цитирай
69. tit - axlaxl
19.08.2013 19:48
Някой да те е калесвал с бъклица да влизаш тук?
Я обясни пак за прическата и облеклото през края на октомври, и около колко кила трябва да сваля, за да ме приемеш в елитната си компания....та да обсъъъждаме творчеството на Рустам обстойно и напоително!:))))))))
цитирай
70. axlaxl - Около 30 кила и ще си добре:)))
19.08.2013 20:10
tit написа:
Някой да те е калесвал с бъклица да влизаш тук?
Я обясни пак за прическата и облеклото през края на октомври, и около колко кила трябва да сваля, за да ме приемеш в елитната си компания....та да обсъъъждаме творчеството на Рустам обстойно и напоително!:))))))))


https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/521312_604342449579883_1853802692_n.jpg

Наистина си го изпроси бабуля;))
цитирай
71. rustam - Приятели!
19.08.2013 20:11
Точка. Този боклук ще бъде вече тотално трит, така че ви приканвам просто да прескачате гнусотиите на Гинка Мършата като мръсна локва без да ги отразявате.
цитирай
72. axlaxl - ха ха ха тотално трита:))) Яко ...
19.08.2013 20:32
ха ха ха тотално трита:)))
Яко е:)))))))))!!!!
Рустамчо Прасчо, много си взел на сериозно новозагорката мекица и останалите превтасали кифли за приятели:)) Няколко кифли и един педал....:)))
Триенето е комплимент за мен:))!!!
цитирай
73. axlaxl - За триене ха х ах аха хахахахахах
19.08.2013 20:33
ха ха ха тотално трита:)))
Яко е:)))))))))!!!!
Рустамчо Прасчо, много си взел на сериозно новозагорката мекица и останалите превтасали кифли за приятели:)) Няколко кифли и един педал....:)))
Триенето е комплимент за мен:))!!!
цитирай
74. axlaxl - ха ха ха тотално трита:))) Яко ...
19.08.2013 20:34
ха ха ха тотално трита:)))
Яко е:)))))))))!!!!
Рустамчо Прасчо, много си взел на сериозно новозагорката мекица и останалите превтасали кифли за приятели:)) Няколко кифли и един педал....:)))
Триенето е комплимент за мен:))!!!
цитирай
75. axlaxl - За ТРИЕНЕ:)))))
19.08.2013 20:35
ха ха ха тотално трита:)))
Яко е:)))))))))!!!!
Рустамчо Прасчо, много си взел на сериозно новозагорката мекица и останалите превтасали кифли за приятели:)) Няколко кифли и един педал....:)))
Триенето е комплимент за мен:))!!!
цитирай
76. axlaxl - ТОТАЛНО!!! ТОТАЛНО!!!ТОТАЛНО!!!
19.08.2013 20:37
триене на али:))))

Баси якото:)))
Знам как да те изпотя от нерви Цвилинеййййййййй:))
Не знаеш колко упорита мога да бъда....
Не ми дреме за блога...

С титка сте си лика прилика....ха ха ха!!!
цитирай
77. blackpredator - Абе,
19.08.2013 20:49
не виждате ли, че тая куца у главата? Ментална черна дупка...
Що и обръщате внимание на тая спирохета?!
При всеки допир с нея, сърбеж и сифилис е гарантиран...

Рустаме и да я триеш, в блога няма да стане по-чисто.
Напротив, нека си виси като образец на простотия
цитирай
78. tit - Рустам,
19.08.2013 21:08
Две трети от активните блогъри тук са ми приятели във фейса и са виждали тази снимка.
Остави това човешко падение само на себе си...
То показа истинския си вид.:(
цитирай
79. tamperto - ,
19.08.2013 22:36
tit, ако това си ти ми приличаш на Сюзън Бойл.

elinora, аз не съм брат, аз съм бот. Сори за закъснението, ама програмиста трябваше да ми напише специална програма, че да ти отговоря. Все пак не всеки ден един бот признава пред световно известен блогър от мегдан.бг , че е такъв.
цитирай
80. nikita6864 - .
19.08.2013 22:40
Дам, селото никога няма да излезе от гинка...
цитирай
81. mar866 - Пояснение: Шотчето е от "уордпрес"
20.08.2013 10:07
пояснение: казва се "уърдпрес" идва от word, което означава "дума"!
(хайде, мен ме нямаше, но можеше да питаш Писето)

пп. Джинджи обаче, пак изби рибата!
(така скачаше и когато й изпратиха и една "моя" снимка, а мнимата приятелка заля с ЛС-та):)))) хаххахаха 'баси цирка беше!:)))
цитирай
82. showbiz - "уордпрес"
20.08.2013 10:32
е правилното. маре, май си позабравила английския.
цитирай
83. mar866 - ...
20.08.2013 11:48
showbiz написа:
- "уордпрес" е правилното. маре, май си позабравила английския.


? хм, много знаеш? да не си прописал за айриш таймс?:))))
цитирай
84. rustam - Марийке,
20.08.2013 12:00
за съжаление, както и блогерът шоубъз, ще ти възразя. Аз може и да се движа в границите на "спешъл инглиш", но добре знам, че ако беше "уърд" щеше да бъде "световна", но в случая си е "уорд"

ПП аз "лесидренската вещица" мога и още повече да я разподскачам само с две изречения, но ще го оставя за други ден.

ППП темата ще бъде едно нейно изказване, в което тя определи брат си "тамперто" като "сестричка"...:)
цитирай
85. tamperto - ,
20.08.2013 12:52
Рустаме, на тъп въпрос /брат ли ти е/ следва тъп отговор.
Не си вкарвай разни фантастики в главата.
Нито съм й брат, нито сестра.
Ама ти си го взел насериозно отговора, май :D
Чак и тема ще има :D
цитирай
86. mar866 - ...
20.08.2013 12:53
хихихихихи май си стажувал при Пискова, подцених те:)))

пп. уърлд - свят!
цитирай
87. rustam - tamperto
20.08.2013 13:58
Значи, според теб на "тъп въпрос", логично би следвало да има "тъп отговор"?
да ти кажа, ти просто си сътворил едно "тъпо изказване".

А иначе, дали го вземам "сериозно" си е моя работа и моя интерпретация. Казана дума - хвърлен камък, както вика народът. Лудото Гине каза, че си "сестричка" - факт. Оттам-насетне е въпрос на тълкуване. Не мога да знам, че се "пошегувала". Защо да не приема, че просто не е решила да спомене "една тайна"?
цитирай
88. tamperto - ,
20.08.2013 14:28
Абе ти уж си даскал по нещо си там, а даже и да четеш не можеш. Отговора на въпроса е "сестра ми е".
Поне като цитираш нещо го цитирай вярно.
Това за "сестричката" си е вярно въпрос на личната ти интерпретация. След като само "сестрички" са ти в главата, недей да го издаваш, нека да си бъде твоя лична тайна. Сексуалните ти фантазии май не са за този високоинтелегентен блог.

Някой мъдър е казал "Умният човек не вярва на всичко което чуе, не казва всичко което знае и не харчи всичко което има."
Ама ти май не си от най-умните.
цитирай
89. nikita6864 - .
20.08.2013 14:32
Тамперто се обяснява като някаква сестричка :))
цитирай
90. mar866 - ...
20.08.2013 15:22
хм, тоя темперто винаги ми е мязал на педал...
добре, че Джинджи го е потвърдила, защото аз й вярвам - тя каквото каже, винаги е истина!
цитирай
91. puk - Мадам Пис онова кречетало - Пискова ...
27.08.2013 17:22
Мадам Пис онова кречетало - Пискова ли е?
цитирай
92. rustam - Да, тя е!
27.08.2013 21:38
puk написа:
Мадам Пис онова кречетало - Пискова ли е?


Ползвам го за по-кратко. Пък и отговаря на съдържанието.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rustam
Категория: Забавление
Прочетен: 3808590
Постинги: 642
Коментари: 65535
Гласове: 18707
Архив