Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2017 13:37 - Путин бил казал...
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 6197 Коментари: 18 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     

      Вчера, по повод уникалния празник на българската азбука и култура, руският милиционер и криминалнопроявено лице изръсил (не случайно впрочем), че българската азбука идвала от... македонските земи. Аз лично съм много доволен от такива коминтерновски лакърдии, напълно в стила на руските биоотпадъци. Браво на късият милиционер с педофилски наклонности и дълбочина на комплексите като марианската падина. Дано поуправлява поне още две-три години, че както той руши „българо-съветската дружба“ (и закопава русия), няма кой друг да я свърши тая работа толкова качествено.

      Ще запита някой защо така приказвам, не съм ли патриот. Патриот съм, ама български, а не руско-съветски, та затова мед ми капе на сърцето  всеки път, когато московските евенки и ескимоси (Божем и те словени били, чудя се вече с коя ръка да се прекръстя)  демонстрират простията и озъбеното си българомразие. Не за друго, ами да напомнят на тукашното късопаметно народонаселение какво значи „руски братушковец“. Та, какво се потвърди от думите путинови:

   Първо, че разлика между царска русия, болшевишка русия и настоящата русия /уж друга, променена/ няма. Няма и няма! Няма как да има, защото тя си води една и съща имперска политика. В случая заигравката с „македонските земи“, продуцирали /така някак си като зеленчук/ българската азбука е пряко препотвърждение на идеологията на македонизма. Само да уведомя, че „македонизма“ и идеята да се откъсне Македония от България и да се даде на сърбия е руска и битува от края на 19-ти век. Да, от края на 19-ти век и е родена в имперската руска канцелария, а не в коминтерна. Коминтерна просто я прилага на практика. Тоест, нищо ново под слънцето. Все в същия дух са и напъните Черно море да стане „руско езеро“, че да се открие път към Босфора и Цариград /не че някой ще пусне в цариград впиянчените и спинозни ватници/. Комай по същата причина окупираха украинския Крим, а тукашните продажници буквално продават нашето, българско Черноморие на руснаци. Това последното - гарантирано от ГЕРБ!

        Второ, с изказването тавариш милиционер, накара тукашните му ибрици в Министерски съвет, начело с еднокнижния Винету от Банкя да ръсят тъпотия след тъпотия или да мълчат, въртейки очички. Ето, горката министърка на външните работи, дори цял статус във фейсбук написала. И тя като ония, мекия и хлъзгав митов, със статуси се заниамва. Абе, няма ли кой да й обясни на женицата как стават тези неща и какво е туй нещо да си дипломат?
        Ама то да беше само министерски съвет, а то – целият ни парламент. И те мълчаливи или обтекаеми, дипломатично нищо не казващи, сакън да не обидят путин и русия, щото, нали, искаме само гълъби и лодки и платноходки и най-вече да не караме русия да страда. Бре, ти да видиш! Много тънкоообидни тия руснаци. Почти като "девствени" рускини! Аз обаче се чудя къде са патриотите? Това агент „Иван“, известен и като красимир каракачанов, това сидеров, чукалов... Ами ултра-патриотът доган и библеотекарите му? Или мълчат, или - хъката-мъката. Даже созополският вампир, чалга-историкът „Тервел“, назоваем между другото и божо димитров, скокна на македонците в защита на путин. Той и без това толкова си може. То и професорската му титла е толкова истинска. Обикновен милиционер! 
        Ами чехльото радев, дето уж е „мъжкар“, щото бил големия летец? Или той съгласува мислите си с началниците йотова и нинова, плюс палавницата деса. Нещастник, на малкия пръст на Плевнелиев / с всичките му кусури/ не може да стъпи. Е, то това е морално-патриотичния облик на възпитаниците на Добриджуровата „Б“НА, дето толкова зеленочорапести тикви не могат да преживеят.

          И ето, от вчершните приказки на „бледия молец“ става безапелационно ясно, че нас просто си ни управляват едни руски агенти, които, заедно с руската мафия – тукашна и тамошна / нали никой не си прави илюзии, че „феноменът пеевски“ и грандиозните кражби на пари в България са възможни без благословията на кремъл, който държи по тоя начин 20% от икономиката на страната ни и директно контролира икономико-социалното ни дередже на най-бедна страна в ЕС?/ служат вярно на москва и руската имперска антибългарска линия.

         Показаха и още нещо думите путинови, а то е, че не се намери и един овластен типаж, койт да защити истината. А истината е, че азбуката е българска; че руснаците пишат на българска азбука; че Македония е България и дори е един от главните политически и духовни центрове на България.

 

          Иначе решетников, признавам, добре си е свършил работата. Не мога да си изкривя душата – професионалист е.

 

         На мен обаче най-много ми хареса поздравът на американската дипломатическа мисия. САЩ е комай единствената велика сила с някаква пробългарска политика. 





Тагове:   Винету,   Путин,   24-май,


Гласувай:
16



1. kanibal - Путинските плужеци в блога са на...
25.05.2017 13:40
Путинските плужеци в блога са напомпили една отрепка, която защитава путлер, и е най-горе, но за такива постинги се крият идиотите.
Браво за постинга!

Славянската писменост идва от македонските земи! Това невероятно изказване направи руският президент Владимир Путин към македонския си колега Георге Иванов вчера и буквално взриви цяла България на връх един от най-светлите ни празници - 24 май.
Реакцията на премиера Бойко Борисов не закъсня, не се забави и тази на външния ни министър Екатерина Захариева, които елегантно и дипломатично, но подобаващо отговориха на Путин за това откъде идва славянската писменост и как не бива да се трие историята за сметка на геополитически мераци.
Президентът на България Румен Радев обаче явно се уплаши от позицията, която трябва да вземе не само като българин, но и като държавен глава. И за пореден път се изложи чутовно, запазвайки пълно мълчание и то точно навръх 24 май.
Вместо да повдигне темата в словото си и да застане като главнокомандващ и дипломат №1 на България зад интересите си, той като уплашено дете държеше за ръка съпругата си с неслучайния прякор Генерал Деси и вдигаше наздравици с кохортата си от никому неизвестни псевдо интелектуалци в Бояна. Явно гуляят сред съпруги на обвиняеми олигарси, протестърки, послушни журналисти, червени депутати и показността на първата дама са по-важни от това държавния глава да заеме ясна позиция по този важен за страната ни въпрос.
Срам и позор е подобно държание от страна не само на държавен глава, а дори на един български мъж! А може би Деси не му е написала какво точно да говори и затова е замълчал, или пък пажът му Иво Христов не е успял за 3 часа да спретне някоя реплика, която да му сложи в устата, след избухването на скандала?!
Не смеем и да мислим, че щом не противоречи на Путин, и според Румен Радев славянската писменост идва от македонските земи... Но е странно защо като президент на България не си задава въпросът дали Путин трябва да поздравява на 24 май именно македонския президент, а не него.
Радев явно не може да говори сам, не каза каква му е позицията по много важни въпроси до сега, чака някой да му напише пост във фейсбук, чака някой да му каже какво да наизусти и прокламира По всичко личи, че не знае и как да заеме завоя към Путин, без да бъде родоотстъпник, но и с мълчанието си той се превръща в такъв!
цитирай
2. nkf - Канибале, има ли русофил, който да ...
25.05.2017 13:49
Канибале, има ли русофил, който да не е отрепка? Съгласен съм с написаното от теб, с изключение на използването в текста на глупостта "славянска писменост". Няма такава писменост, има българска писменост. И глаголицата и кирилицата са български азбуки. Уточнявам още, че НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО СЛАВЯНИ! Това е глупост на квадрат. Това е измама появила се през 17-ти век.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Шапка ти свалям, приятелю!
25.05.2017 15:19
От казаното и показаното в постинга ти много ясно личи очевадната истина за това кой има варварско и кой има добро, уважително отношение към Родината ни и нейната историческа значимост. Чест прави на американските дипломати достойното поведение в случая, съответстващо на един реален световен лидер. А мижитурското мълчание на политиците ни показва до каква зависимост от кремъл са ни докарали червените отрепки.
цитирай
4. yoan2015 - Току що прочетох, че Румъния е об...
25.05.2017 15:37
Току що прочетох, че Румъния е обявила 24 май за Ден на българския език.
Румъния може, Радев не.
цитирай
5. nkf - Току що прочетох, че Румъния е об...
25.05.2017 15:59
yoan2015 написа:
Току що прочетох, че Румъния е обявила 24 май за Ден на българския език.
Румъния може, Радев не.

Ами радев е руска марионетка и освен това е комунист, което автоматично значи помак. Пък и като офицер от "Б"НА поведението му е на мушморок; пък и е доста тъп да ти кажа. Иначе новината от Ромъния, за която споменаваш е хубава. Абе, добре че са Романия, Полша и Украйна, че са между нас и руските мутанти, че не ми се мисли, ако бяхме в непосредствена близост.
цитирай
6. nkf - batogo САЩ е изградена от умни, б...
25.05.2017 16:05
batogo САЩ е изградена от умни, благородни и смели хора, същевременно с акорави и честни хора и винаги се отнасят с уважение. На другия полюс са руснаците: двулични, мерзки, долни, лъжливи, крадливи, унизяващи и присмехулни; най-долните от долните, курви по душа. Слава Богу има американски военни на наша територия, та на руските нещастници освен да вият като гладни чакали не им се отдава да нахлуят и тук като в Украйна и Грузия. САЩ имат голям принос към България - те не подписват Ньойския договор и предотвратяват дележа, който се е подготвял за нашите земи. Президентът Уилсън трябва да има паметник на мястото на альошовския пиян окупатор.
цитирай
7. vmir - 6. nkf,
25.05.2017 17:21
nkf написа:
Президентът Уилсън трябва да има паметник на мястото на альошовския пиян окупатор.


Точно!!!!
цитирай
8. podvodni - Малеййй толкоз сте кухи кратуни, че ...
25.05.2017 21:36
Малеййй толкоз сте кухи кратуни, че просто не е истина. Ма така е, шом като мозъкът ви се намира на педя под кръста и е само с една гънка .
Хи-хи-хи, Путин бил казал, че азбуката била македонска Хаааааааа-ха-ха-ха !
цитирай
9. vencivaleri1951 - Определено не му прави чест на руския президент двусмислието с което
26.05.2017 01:06

изчетка македонския си колега макар, че като география и лингвистика нещата стоят

така- и в римско време тази територия се е наричала Македония.

Лично аз ако бях на позиция, която да ми позволи отговор на Путин бих се съгласил

с него, че азбуката ни тръгва от македонски земи да отиде в украински такива. Така

би разбрал каква глупост е изрекъл и колко некоректно е изказването защото

руснаци и украинци си водят същите разговори/говоря за времето преди сегашната

касапница/, като ние с македонците-дали са един народ, дали имат един и същ език.

Все пак от това изказване на Путин можем да сме на "кяр" ако си вземем поука и

преди да подкрепим "бракята" македонци за евроатлантическите структури да

изясним , договорим и намерим решение по въпросите които ни настройват едни

срещу други. Впрочем всичко това гърците го правят. Това трябваше да го направим

още преди да признаем/първи/ безусловно Македония като суверенна държава .

Виждаме "замитането" под килима подобни проблеми до какво доведе в Украйна и

Русия. Руснаците така и не можаха да приемат , че Украйна е друга и суверенна

държава, украинците не можаха да приемат пък, че тръгват от един и същ народ и

после с малко чужда помощ се смразиха за десетилетия напред.

Защо го пиша това? Виждам, че авторът/нкф/ "патриотично"/ и малко кръчмарско/

не приема Македония като отделна държава/точно както вътрешно Путин не приема

Украйна/ Не знам как е с руснаците, но изследване на медицински колектив

изненада повечето от нас след публикуване на резултатите от дългогодишно

изследване което показва, че ние като генетика сме най-близко с румънците,

сърбите и чак тогава македонците. Последните са пък най-близо с албанците!?

Разбира се това няма никакво значение за това какъв се чувстваш, а голямото

мнозинство македонци си се чувстват имено такива-македонци. Дали исторически е

вярно това или не е без значение. Всеки е в правото си да се определи какъв е-и косовари, и македонци, и осетинци и абха
цитирай
10. nkf - Венци, думите на путин имат поли...
26.05.2017 12:35
Венци, думите на путин имат политически и геополитически характер - той точно това цели. Смисълът на казаното от него е: "Ние стоим зад македонизма, сърбия и нашите копелета в скопие; на българите не признаваме нищо и препотвърждаваме прастарата панславистка-коминтерновско-имперска политика, нищо не се променя и няма да се промени". Това е положението, харесва ти или не. Иначе путиновите думи погледнати от полето на историческите факти са абсолютно несъстоятелни: Българската азбука, на която пишат руснаците, идва от Преслав - там е създадена Кирилацата. А Преслав, Венци, се намира в Мизия, не в Македония. Така че в този аспект, изказването на путин е показателно, че последния трябва да се ограмоти не само исторически, но и географски, щото така си личи, че е един прост милиционер. Но аз съм все пак далеч от идеята, че дори и той да не знае тези подробности /нещо което никак не изключвам/, няма достатъчно добри специалисти в кремъл, които да му разяснят с точност произхода на азбуката. Колкото до Македония, аз я приемам като отделна държава и признанието на независимостта й беше абсолютно необходимо и полезно и това беше далновиден политически акт. Обаче Македония е държава от 1991 г. а в 850 година Македонска държава, език, народ и т.н. НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, те са част от България, ТЕ СА България, Те са дори политически и духовен център на България /къде е Самуиловата столица?/. После, кой изобрети "македонската нация", нима не бяха руснаците с цел да се накъса Българското народностно тяло? Хайде стига лицемерие и лъжи Венци, байгън, както казват турците. Няма паралел между случая русия - украйна и България-Македония. Случаите са безкрайно различни. И не, московлука не са близки с украинците, защото москалите са главно от угро-фински и турко-алтайски произход, генетиката е наука и не лъже. И нещо си се объркал в данните относно генетическата близост между нас и нашите македонски буквално братя - точно те са ни най-близки, плюс власите, хърватите, словаците, за сърби
цитирай
11. nkf - да не говорим, тъй като там асими...
26.05.2017 12:44
да не говорим, тъй като там асимилираните българи са голямо число. И само още за Украйна: когато има държава със столица Киев, то московско княжество не съществува. То ще се появи доста по-късно и още по-късно /къде 16-ти век/ ще стане някакъв политически център, а още по-късно ще вземе да претендира, че са някакви "великоруси", че и ще си лепне напълно измислената глупост "славяни". Киевска Рус е именно тази, която приема българската азбука и култура - факт. Както е и факт, че Киприан български е патриарх на москалията. Както и е факт, че москалските национални носии нямат НИЩО общо с националните носии ни на нас Българите, ни с тези на украинците, ни с тези на словаците, поляците, хърватите, моравците, чехите, русините, сърбите и т.н., но виж с тези на казахи и централно-азиатски племена и угро-фини и тюрки - имат. Факт е, че дори столицата на москалите москва има урало-алтайски или угърски произход, факт е че и менталността и организацията им обществена и държавна е чисто азиатска. Мръсното руско племе и монголодния гном, който го управлява, нямат нито капацитета, нито нивото да интерпретират, каквото и да е от българската история. Прекалено сме древни и прекалено цивилизационно наситени са нашите земи за постните мозъчета блатните скотове от московията.
цитирай
12. nkf - Малеййй толкоз сте кухи кратуни, че ...
26.05.2017 13:05
podvodni написа:
Малеййй толкоз сте кухи кратуни, че просто не е истина. Ма така е, шом като мозъкът ви се намира на педя под кръста и е само с една гънка .
Хи-хи-хи, Путин бил казал, че азбуката била македонска Хаааааааа-ха-ха-ха !

Ти не си успял да завършиш и помощно училище, нали? Ясно че е така, след като не можеш да разбираш какво се пише и говори черно на бяло. Пич, ходи се гръмни някъде, казвал съм ти го безброй пъти. Не се занимавай с нещо по-сложно от ядене и потоотделяне, умнЮ!
цитирай
13. batogo - !!!:))) Абсолютно си прав, приятелю!
26.05.2017 14:07
Дано да дочакаме този момент, когато цялата истина за руските посегателства и мераци спрямо България ще бъде осъзната напълно и всичко ще си дойде на естественото място.
цитирай
14. nkf - Дано да дочакаме този момент, ко...
27.05.2017 14:49
batogo написа:
Дано да дочакаме този момент, когато цялата истина за руските посегателства и мераци спрямо България ще бъде осъзната напълно и всичко ще си дойде на естественото място.

Осъзнаване - да, но достатъчно ли е? Колко от изродените, говорещи български, но смятащи московията като родина са способни да възприемат адекватно руските посегателства върху България? Значи има и още нещо освен осъзнаване, а то е преди всичко съответния човек да се осъзнава като българин. Възможно ли е това обаче?
цитирай
15. potrebitelski - Поздравления
30.05.2017 19:09
На "Патриот съм, ама български", можех и да спра да чета. Браво.
цитирай
16. shtaparov - Истината е че не Сърбия, а Русия п...
04.06.2017 22:02
Истината е че не Сърбия,а Русия правеше и още прави Българите на "македонци".
цитирай
17. nkf - На "Патриот съм, ама бълга...
06.06.2017 16:34
potrebitelski написа:
На "Патриот съм, ама български", можех и да спра да чета. Браво.

Благодаря за поздрава.
цитирай
18. nkf - Истината е че не Сърбия, а Русия п...
06.06.2017 16:36
shtaparov написа:
Истината е че не Сърбия,а Русия правеше и още прави Българите на "македонци".

Да, безспорно е така - коренът на македонизма е в русия, а сърбия само го поддържа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2517948
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20157
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031