Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2017 17:12 - ОГРОМНАТА МАЛЦИНСТВЕНА РАЖДАЕМОСТ Е ВИД КРАЖБА НА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ А ВЛАСТТА,КОЯТО Я ТЪРПИ ОБРИЧА НАРОДА СИ НА ГИБЕЛ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2683 Коментари: 8 Гласове:
22

Последна промяна: 29.05.2017 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОГРОМНАТА МАЛЦИНСТВЕНА РАЖДАЕМОСТ Е ВИД КРАЖБА НА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ А ВЛАСТТА,КОЯТО Я ТЪРПИ ОБРИЧА НАРОДА СИ НА ГИБЕЛ


   Ислямът е религия,основана на агресията- той винаги се е разпространявал чрез агресия или принуда. Историята знае много малко примери,в които той е приет доброволно от дадено население- такъв е случаят с Волжките Българи (за да се предпазят от хазарския юдаизъм) и татарите (на които тази "мода" им харесала). На всички други народи им се наложило да изпитат някакво насилие или принуда,за да приемат исляма- включително на мнозина от арабите. Прочели историческите сводки хора знаят,че в едно ислямско общество такова насилие рано или късно идва,а мюсюлманите знаят да чакат. В днешен Египет още има няколко милиона копти-християни,оцелели там след хиляди ислямски погроми но броят им постоянно намалява не по вина на коптите,а на перманентно връхлитащите ги ислямски шайки,които ги нападат и изтребват. Подобно е положението с християните в Сирия,Турция,Тунис,Алжир и Ливан: мюсюлманите забавят но не забравят и ако сега са спокойни,това няма да е задълго.

  Днес ислямът изпитва огромни трудности с рекета и агресията понеже не може да ги прилага така масово и успешно към немюсюлманите,както е свикнал по начало. Технологичното превъзходство на Запада му връзва ръцете и много ортодоксални ислямски лидери беснеят безсилно,не можейки нищо да направят срещу компютрите и ядреното оръжие на Запада. За да преодолеят огромното технологично изоставане,те са измислили нов начин за превземане на християнските земи- огромната малцинствена раждаемост. Не можейки да превземат земите на християните с рекет и агресия,сега те ги завзимат с раждаемост,а грижата по изхранване на постоянно множащото се туркоислямско население оставят на християнските власти,които са имали неблагоразумието да го приютят.

  Същото се случва днес в България: малцинствените групи,оставени у нас от турските нашественици почнаха да се множат в геометрична прогресия а тяхното изхранване е поето от нашенските власти,които бъркат в джоба на постоянно оредяващите Българи,за да скърпят разбалансирания от комунистическите кражби и огромната циганска раждаемост бюджет.

  Така над 50% от всичко,което заработват Българите отива за издръжка на червените фирми и на циганските деца,които от 11-12 годишна възраст почват да раждат други деца и с нетърпение чакат да стигнат репродуктивна възраст,за да натресат нова сюрия циганета на България. Една циганка на 18 години например вече имаше четири деца,когато бе забременяла с пето а друга на 45 години имаше едно или две правнучета,за които трябвало да се грижи! Така броят на циганите у нас,които са вид прототурци се увеличава от година на година а Българите,подложени на постоянни кражби от "своите" власти и от техните мургави любимци постоянно бягат на запад и повече не се връщат.

  Много села у нас останаха без почти никакви жители,а в тях почнаха да се настаняват цигани. Всички тези села са основани разбира се от Българи,но къщите им вече са собственост на турци или цигани,понеже наследниците не искат да водят дела срещу държавата заради това,че тя не е изгонила незаконно настанилите се цигани от къщите и земите им. Монтанска област например е почнала с усилени темпове да се циганизира,а заедно с нея и съседните й области. Не по-различно е положението в западна Македония- стара Българска земя в която 300-те хиляди косовски албанци,докарани от сърбите през 1963 г. вече са 600 000 без да броим заварените,а в градове като Дебър,Тетово,Гостивар и дори Охрид все по-рядко се чува Българска реч.

  Този процес върви със същите темпове навсякъде 
и няма да е далеч времето,когато в цели области няма да остане нито един Българин а бившите Български села и градове постепенно стават цигански,респективно албански. Така нашите хилядолетни земи и имоти постепенно стават собственост на турци албанци или цигани,а нашенските власти в София и Скопие нищо не искат да направят срещу това!

  Така огромната малцинствена раждаемост се оказва вид кражба на наша национална собственост и няма нормален Българин,който да не е възмутен до дъно от това. "Нашите" власти обаче предпочитат да се ослушват и да оставят нещата на някой друг,който да реши проблема и да поеме отговорност вместо тях. На света обаче няма човек,който да реши нашите проблеми вместо нас- ние трябва да ги решаваме сами! А кражбите на чужда собственост чрез раждане на по 10 или 15 деца от семейства,които не могат да поемат издръжката дори на едно дете продължават и придобиват все по-масов характер!

  "Нашите" власти трябва да са наясно че тази ситуация няма да продължава вечно,а рано или късно ще доведе до изчезване и на последния Българин от нашата страна! Ако огромната малцинствена раждаемост не бъде овладяна по един или друг начин,нашата държава е обречена и после няма да има сила,която да може да я възстанови!

  България е страна на Българите- не е страна на турците и циганите,но нашите власти не са в състояние да разберат това. Страната ни се нарича България понеже е основана от Българи- не защото е "основана" от турци,албанци или цигани! България е страна на Българите- не е страна на Българските граждани! Тя е основана от Българи- не е основана от "Български граждани" а ако чакахме "Българските граждани" да я основат,никога нямаше да го дочакаме! България е основана за дом и убежище на Българите- не на "Българските граждани",а нашите власти са назначени от Българите за да се грижат за нашия народ- не за чуждите народи! За чуждите малцинствени групи винаги има кой да се грижи,където и да живеят те в момента- всички малцинствени групи си имат "голям брат" и по няколко родини,само ние си нямаме голям брат и нашата родина е една!

  Затова нашите власти трябва да се грижат първо за Българите а после- за всички останали! Ако нашата власт не се грижи за Българите,турци албанци и цигани няма да го направят,нито руснаци и американци,колко и да са ни приятели. Ако един напълно здрав човек не се грижи сам за своята чистота и хигиена,няма неговите приятели да го направят- те няма да му мият тоалетната вместо него,нито да му бършат нечистотиите. Затова "своята" грижа е оставена на нас и ако ние не можем да я положим,никой няма да дойде да ни отмени!

  Власт,която не иска да се грижи за своя собствен народ е обречена- тя рано или късно пада завинаги,а нейното място се заема от чужди власници. Ако нашите власти не положат СПЕЦИАЛНИ ГРИЖИ за раждаемостта на Българите а продължат да насърчават раждаемостта на циганите,ще обърнат България в циганска държава а после и в турска,което ще доведе до гибелта не само на Европа,а и на цялата християнска цивилизация! "Евангелската" вяра на покръстените цигани няма да изтрае и два дни срещу натиска на мюсюлманите и ако допуснем България да се циганизира,тя ще стане лесна плячка на Турция,която ще се сдобие с безценно "жизнено пространство" за своите дългосрочни ислямизаторски планове срещу Европа и света.

image
  Ако България бъде превзета от турците и циганите по мирен път поради неовладяна от "нашите" властници малцинствена раждаемост,никой чужденец няма да ни каже "браво" но часовете на околните Балкански държави ще бъдат преброени а после- и часовете на Европа! Ако има на света твърди хора,които могат да спрат инвазията на исляма- това са Българските селяни,които имат богат собствен опит в това,десетки пъти по-богат и по-ценен от израелския. Затова всички усилия на народа и държавата трябва да хвърлени не за постоянно увеличаващите се цигански махали,а за просперитет и възраждане на Българското село,което бе гръбнак на нашата раждаемост през вековете и спасяваше страната ни от всички видове финансови кризи,без дори да трепне!

  А огромната малцинствена раждаемост у нас и в страни като България трябва да бъде по закон криминализирана,понеже е вид кражба на народна собственост и опит да бъде наложен "закона на мнозинството" над постоянно намаляващото коренно население. Властите трябва да разберат че малцинствените права,които даваме на циганите сега,няма да бъдат дадени на нас когато станем малцинство в собствената си страна и в нашите собствени домове: те ще ни бъдат отнемани най-безскрупулно и всеки,който опита да се възпротиви на неправдата ще бъде ликвидиран от турските власти,които няма да закъснеят да се притекат с военна помощ на "своето" намножено циганско "малцинство"! Кримският сценарий виси като дамоклиев меч над България- ако турска армия проведе референдум за присъединяване на Бургаска или Пловдивска област към Турция,познайте кой ще спечели референдума,без значение какъв е броят на Българите в окупираната от нея територия!



Гласувай:
23


Вълнообразно


1. bojil - (Лудостта види се е заразна)
27.05.2017 21:58
анонимен написа:
"А огромната малцинствена раждаемост у нас и в страни като България трябва да бъде по закон криминализирана,"

Ама разбира се,че е заразна- затова всички кендзелски комитети реват в един глас,когато коренния народ на някоя страна реши да си потърси правата а техните препържени любимци почват да вият като дрезденски сирени веднага след това!
цитирай
2. bojil - "А огромната малцинствена ...
28.05.2017 22:56
bojil написа:
анонимен написа:
"А огромната малцинствена раждаемост у нас и в страни като България трябва да бъде по закон криминализирана,"

Ама разбира се,че е заразна- затова всички кендзелски комитети реват в един глас,когато коренния народ на някоя страна реши да си потърси правата а техните препържени любимци почват да вият като дрезденски сирени веднага след това!

Не съм аз изтрил коментара ти,Анонимен- програмата трие всички анонимни коментари за съжаление и се знаеше,че няма да оцелее дълго. Нямах нищо против той да остане но нямаше как да го задържа освен чрез копирането с "цитирай",което му направих.
цитирай
3. batogo - !!!:))) По принцип съм съгласен с теб, Божо!
29.05.2017 15:03
Според мен, ако държавата не субсидира раждането на повече от две деца, раждаемостта на тъй наречените малцинства чувствително ще намалее по естествен път. Раждаемастта не е нужно да се поощрява, а е наложително да се утвърди у нас средноевропейски стандарт на заплащане и условия на труда, което по естествен път ще стимулира съзидателните сили на обществото да творят и произвеждат качествен, конкурентен продукт и да създават поколение, което спокойно да отглеждат и образоват.
Хубав ден, приятелю!
цитирай
4. bojil - Според мен, ако държавата не суб...
29.05.2017 16:51
batogo написа:
Според мен, ако държавата не субсидира раждането на повече от две деца, раждаемостта на тъй наречените малцинства чувствително ще намалее по естествен път. Раждаемастта не е нужно да се поощрява, а е наложително да се утвърди у нас средноевропейски стандарт на заплащане и условия на труда, което по естествен път ще стимулира съзидателните сили на обществото да творят и произвеждат качествен, конкурентен продукт и да създават поколение, което спокойно да отглеждат и образоват.Хубав ден, приятелю!

Това е една от възможностите за уреждане на проблема по законов път- не бихме имали нещо против това да се направеше,но за съжаление не се прави дори и това.
цитирай
5. krumbelosvet - Кви "наши управници"
08.06.2017 12:06
Кви "наши управници", ЕВРОПА не разрешава и мисъл за защита. Ква "Европа", всички "европейски" "лидери" са парашутисти кат наш Станишко. Унищожението е управлявано.
А за спасението беше даден ход на "възродителния процес", оплют и отменен от "демократите". Помня доайена на Великоно НС, който предлагаше да бъде преименуван Тодор Живков, та да види какво е. Равнище. Синьо равнище. Смъртоносно равнище. ВНОСНО равнище.
Да, малцинствената раждаемост е КРАЖБА НА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ в днешните "социални" дадености. Но тия дадености не са от българи дадени. И от "Европа" не са дадени пре-предадени са.
цитирай
6. bojil - Кви "наши управници", ...
08.06.2017 15:18
krumbelosvet написа:
Кви "наши управници", ЕВРОПА не разрешава и мисъл за защита. Ква "Европа", всички "европейски" "лидери" са парашутисти кат наш Станишко. Унищожението е управлявано.
А за спасението беше даден ход на "възродителния процес", оплют и отменен от "демократите". Помня доайена на Великоно НС, който предлагаше да бъде преименуван Тодор Живков, та да види какво е. Равнище. Синьо равнище. Смъртоносно равнище. ВНОСНО равнище.
Да, малцинствената раждаемост е КРАЖБА НА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ в днешните "социални" дадености. Но тия дадености не са от българи дадени. И от "Европа" не са дадени пре-предадени са.

Това е най-лошото: че нас никой не ни пита дали сме съгласни,а и Европа спряха да я питат напоследък.
цитирай
7. zaw12929 - ЦИГАНИТЕ - ЗЛАТНИЯТ ШАНС НА БЪЛГ...
11.06.2017 10:16
ЦИГАНИТЕ - ЗЛАТНИЯТ ШАНС НА БЪЛГАРИЯ, КОЙТО СЕ ПРОПИЛЯВА, ДА СПРЕ СЕГА! България трябва да прави всичко възможно не да намалява - а да УВЕЛИЧАВА циганската раждаемост. Но циганската раждаемост може да бъде златният шанс на България, на българите, да излязат от демографската пропаст, където сме се сгромолясали. . При държавническо действие циганите могат да се превърнат в спасението на България, на българите, на българския дух. Просто циганките трябва да раждат българи, християни. Знаем как българките са раждали турци-еничари- мюсюлмани ? По-точно: децата, родени българчета, ставали турци-еничари? Много просто: били са възпитавани като турци-еничари
Друг пример: Преди тридесетина години Израел, който е в състояние на перманентен страх от демографско претопяване сред околното арабско море, обяви фалашите - народност в Етиопия, за евреи от едно от някогашните "изгубени колена Израилеви". После без много-много церемонии, им даде израелски паспорти Нищо, че са не просто мургави - а направо черни като въглени.
Друг пример: В средата на 17-ти век се установява, че Мароко няма достатъчно бойци за войската си. А турците не мислели да се откажат да присъединят земите му към империята си. Султанът на Мароко заповядал да бъдат купени и отвлечени 150 хиляди робини, раздал на войниците си с изричното условие: родените момчета остават собственост на държавата. След двайсетина години султанската армия се попълнила с около 70-80 хиляди войници. А Мароко и до днес се гордее, че е една от малкото държави в Северна Африка, която никога не е била покорена от Османската империя...
По отношение на етническия проблем България е в много по изгодно положение, отколкото държави в посочените примери. Няма нужда да отнема деца от семействата им - както са били отнемани еничарите в Турция. Нито да търси 2 милиона сънародници (както Израел.) Нито трябва да купува или отвлича робини - както Мароко.
ТРЯБВА: циганите изпращат децата си на училище децата, които всяка година са все по вече. Първокласници цигани още от 2012 г. насам са повече от българи. Ако България има държавници, решението на проблема, което е под носа ни, ще се намери Просто тези деца-циганчета училището да превръща в деца-българчета- израстващи, като български граждани. Казвам: в училището трябва да влезе циганче - но оттам да излезе българче. Което да се хвърли без много мислене, за да счупи главата на онзи, който показва среден пръст на Левски. А не както сега...
Как? Решението отдавна е измислено, няма нужда да ровим много. Китайците са го казали: "Ако искаш да победиш врага си - направи така, че да възпитаваш децата му". Защо да ходим далеч, примерът не е ли възпитанието днес на българските деца. да добавим и Бисмарк: "Войните се губят и печелят зад училищните чинове". С две думи: циганчето, което влиза в училище циганче, трябва да бъде подложено там на 12 години възпитание -за чистокръвно по дух! българче. Да, вярно мургаво българче. Но мургаво българче, което, щом види паметник на Ботев или Левски, няма да му показва среден пръст - а ще потърси цвете да сложи в подножието му.
По същия начин, по който някога турците са възпитавали българчета, за да ги превръщат в турци-еничари. Днес от българските училища трябва да излизат българи- патриоти от всички етноси с българко самосъзнание. Трябва да започне веднага , първо не може да го направи Меглена Кунева, предала толкова пъти България в интерес на чужди цели. Можеше да бъде министър от политическо котило, което възпитава обучени емигранти за Запада. Една нация е умна, когато се учи от историческия опит. И още по-умна е, ако се учи от горчивия си исторически пример
А имаме и български добър пример за възможностите на циганите, за постигнатата преди 1989 година интеграция да са достойни българи: Искам да кажа за младите: преди 1989 година, когато бяхме социална държава с промишленост и индустриално земеделие- циганите не живееха в гета, а по родните си места, - децата им добре облечени ученици, знаеха български, не напускаха училище, момиченца на 11-13 години не ставаха майки, заради социални помощи - имаха работа, доходи, не нападаха и ограбваха старци - децата им учеха, имахме цигани инженери, технолози, лекари, по строежите на България, която строеше заводи имаше цигански бригади- специалисти, които се справяха със сложни технологични задачи, бяха добре платени. Други работеха в заводи, в земеделието и нямаше просяци, защото България нямаше безработица, а всички дипломирани висшисти, среднисти имаха работни места, доходи и си купуваха коли, апартаменти, строяха къщи. Затова трябва да се създадат тук условия да живеят хората нормално, да се чувстват български граждани. Бог е направил от кал човек, а ние си хвърляме кал, мразим се, забравихме да живеем в сговор и доброта
цитирай
8. bojil - ЦИГАНИТЕ - ЗЛАТНИЯТ ШАНС НА ...
11.06.2017 22:52
zaw12929 написа:
ЦИГАНИТЕ - ЗЛАТНИЯТ ШАНС НА БЪЛГАРИЯ, КОЙТО СЕ ПРОПИЛЯВА, ДА СПРЕ СЕГА! България трябва да прави всичко възможно не да намалява - а да УВЕЛИЧАВА циганската раждаемост. Но циганската раждаемост може да бъде златният шанс на България, на българите, да излязат от демографската пропаст, където сме се сгромолясали. . При държавническо действие циганите могат да се превърнат в спасението на България, на българите, на българския дух. Просто циганките трябва да раждат българи, християни. Знаем как българките са раждали турци-еничари- мюсюлмани ? По-точно: децата, родени българчета, ставали турци-еничари? Много просто: били са възпитавани като турци-еничари
Друг пример: Преди тридесетина години Израел, който е в състояние на перманентен страх от демографско претопяване сред околното арабско море, обяви фалашите - народност в Етиопия, за евреи от едно от някогашните "изгубени колена Израилеви". После без много-много церемонии, им даде израелски паспорти Нищо, че са не просто мургави - а направо черни като въглени.
Друг пример: В средата на 17-ти век се установява, че Мароко няма достатъчно бойци за войската си. А турците не мислели да се откажат да присъединят земите му към империята си. Султанът на Мароко заповядал да бъдат купени и отвлечени 150 хиляди робини, раздал на войниците си с изричното условие: родените момчета остават собственост на държавата. След двайсетина години султанската армия се попълнила с около 70-80 хиляди войници. А Мароко и до днес се гордее, че е една от малкото държави в Северна Африка, която никога не е била покорена от Османската империя...
По отношение на етническия проблем България е в много по изгодно положение, отколкото държави в посочените примери. Няма нужда да отнема деца от семействата им - както са били отнемани еничарите в Турция. Нито да търси 2 милиона сънародници (както Израел.) Нито трябва да купува или отвлича робини - както Мароко.
ТРЯБВА: циганите изпращат децата си на училище децата, които всяка година са все по вече. Първокласници цигани още от 2012 г. насам са повече от българи. Ако България има държавници, решението на проблема, което е под носа ни, ще се намери Просто тези деца-циганчета училището да превръща в деца-българчета- израстващи, като български граждани. Казвам: в училището трябва да влезе циганче - но оттам да излезе българче. Което да се хвърли без много мислене, за да счупи главата на онзи, който показва среден пръст на Левски. А не както сега...
Как? Решението отдавна е измислено, няма нужда да ровим много. Китайците са го казали: "Ако искаш да победиш врага си - направи така, че да възпитаваш децата му". Защо да ходим далеч, примерът не е ли възпитанието днес на българските деца. да добавим и Бисмарк: "Войните се губят и печелят зад училищните чинове". С две думи: циганчето, което влиза в училище циганче, трябва да бъде подложено там на 12 години възпитание -за чистокръвно по дух! българче. Да, вярно мургаво българче. Но мургаво българче, което, щом види паметник на Ботев или Левски, няма да му показва среден пръст - а ще потърси цвете да сложи в подножието му.
По същия начин, по който някога турците са възпитавали българчета, за да ги превръщат в турци-еничари. Днес от българските училища трябва да излизат българи- патриоти от всички етноси с българко самосъзнание. Трябва да започне веднага , първо не може да го направи Меглена Кунева, предала толкова пъти България в интерес на чужди цели. Можеше да бъде министър от политическо котило, което възпитава обучени емигранти за Запада. Една нация е умна, когато се учи от историческия опит. И още по-умна е, ако се учи от горчивия си исторически пример
А имаме и български добър пример за възможностите на циганите, за постигнатата преди 1989 година интеграция да са достойни българи: Искам да кажа за младите: преди 1989 година, когато бяхме социална държава с промишленост и индустриално земеделие- циганите не живееха в гета, а по родните си места, - децата им добре облечени ученици, знаеха български, не напускаха училище, момиченца на 11-13 години не ставаха майки, заради социални помощи - имаха работа, доходи, не нападаха и ограбваха старци - децата им учеха, имахме цигани инженери, технолози, лекари, по строежите на България, която строеше заводи имаше цигански бригади- специалисти, които се справяха със сложни технологични задачи, бяха добре платени. Други работеха в заводи, в земеделието и нямаше просяци, защото България нямаше безработица, а всички дипломирани висшисти, среднисти имаха работни места, доходи и си купуваха коли, апартаменти, строяха къщи. Затова трябва да се създадат тук условия да живеят хората нормално, да се чувстват български граждани. Бог е направил от кал човек, а ние си хвърляме кал, мразим се, забравихме да живеем в сговор и доброта

Ако стане така както го предлагаш,всички наши съседи ще се смеят на фасоните,които ще имат новите "Българи" след 150-200 години а след 1000 години в историята ни ще пише,че Българите са някакво индийско или етиопско племе,дошло кой знае как от Африка в Европа. Ние по никакъв начин не можем да си позволим това: по-скоро трябва да измислим нещо много подобно,но не напълно идентично с него- има и примерни сценарии за това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772148
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64246
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада